ma t/m vrij : 09:00 - 17:00

Raad van Advies

De raad van advies van Holtburgh kent twee leden. Beide ervaren vastgoedprofessionals zien toe op de kwaliteit en integriteit van het handelen van de Holtburgh organisatie en haar directie. De leden van de raad van advies hebben daarin een onafhankelijke en geheel zelfstandige positie.

Dhr. drs. W.J.M (Wim) Crul. De heer Crul was tot het jaar 2000 directeur ABN Onroerend Goed. In zijn ABN tijd is de heer Crul verantwoordelijk geweest voor vastgoedfinancieringen en vastgoedlease. In de afgelopen 10 jaar heeft de heer Crul ruim ervaring opgedaan als adviseur en interim manager bij diverse vastgoedondernemingen. Wim is vanaf 2010 lid van de Holtburgh raad van advies.

Dhr. drs. N.J. van der Wal (Koos). De heer van der Wal is tot het haar 2011 als partner werkzaam geweest bij Price Waterhouse Coopers (PWC). De heer van der Wal is verantwoordelijk geweest voor grote corporate accounts bij PWC. In de jaren na 2011 heeft de heer van der Wal diverse commissariaten en adviesfuncties ingevuld binnen zijn commerciële netwerk. Vanaf 2019 is Koos lid van de raad van advies bij Holtburgh.