ma t/m vrij : 09:00 - 17:00

Team

De managementdiensten van Holtburgh Real Estate worden geleverd door haar eigenaar samen met een professioneel en dynamisch team op het kantoor in Dordrecht.

Marc Janssen, Directeur

Marc is geboren op 25 maart 1970 in Tilburg. Marc studeerde in 1995 af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na zijn studie heeft hij gewerkt als internationale consultant/projectmanager. Marc stamt uit een echte vastgoedfamilie. Sedert 2008 voert Marc de directie over diverse particuliere vastgoedportefeuilles. In 2011 behaalde hij zijn Master of Real Estate (MRE) aan de Universiteit van Tilburg. In 2010 is Marc zijn bedrijf Holtburgh gestart om hoogwaardige vastgoedmanagement diensten voor particuliere vastgoedportefeuilles aan te bieden. In 2012 heeft Marc de management diensten van Holtburgh uitgebreid met investeringsadvies en transactiebegeleiding voor Nederlandse en internationale vastgoedfondsen. In 2019 heeft Marc de onderneming verder uitgebreid met het investeringsplatform Holtburgh Capital.

Joost Eggink, Directeur

Joost is geboren op 6 februari 1981 in Utrecht. Joost studeerde commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht. Na zijn studie heeft hij van 2008 tot 2014 gewerkt als corporate real estate agent bij DTZ Zadelhoff in Utrecht. Daarna heeft Joost zijn vastgoedcarrière voortgezet als senior consultant real estate advisory bij BNP Paribas Real Estate in Amsterdam. In deze periode van 2014 – 2019 heeft Joost vastgoedvragen voor grote corporate accounts in Nederland ingevuld. Joost is vanaf 2020 partner bij Holtburgh Capital en vanuit die functie verantwoordelijk voor de vastgoedinvesteringen van de onderneming binnen haar investeringsplatform.

Richard Tielemans, Financial Control

Richard is geboren op 28 december 1963 in Rotterdam. Richard studeerde aan de Hogeschool Economische Studies in Rotterdam en behaalde daarna zijn titel als Qualified Controller HOFAM in 1995 bij Nive Opleidingen. Richard is een financiële allrounder en sparring partner voor de directie van Holtburgh en haar klanten. Richard heeft brede werkervaring opgedaan bij diverse bouw- en vastgoedgerelateerde ondernemingen in de Rijnmond. Richard werkt als Financial Control bij Holtburgh sinds november 2015.

Evert van Montfort, Asset Manager

Evert is geboren op 24 december 1972 in Roermond. In 1998 studeerde Evert af aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven waar hij zijn diploma HEAO MER Onroerend Goed/Makelaardij behaalde. Evert is een vastgoedprofessional met ruime ervaring met name in het winkelvastgoedsegment. Zo heeft Evert tien jaar gewerkt bij AZL N.V. waarvan 6 jaar als portfoliomanager en negen jaar als senior accountmanager winkels bij MVGM Vastgoedmanagement. Evert is vanaf februari 2016 in dienst bij Holtburgh als asset manager winkelvastgoed.

Marlous Zimmerman, Financieel-administratief medewerkster

Marlous is in september 2011 bij Holtburgh in dienst gekomen als financieel-administratief medewerkster. Marlous is opgeleid als boekhoudkundig medewerkster en heeft in deze functie ruime ervaring opgedaan bij diverse vastgoedondernemingen in de Rijnmond/Drechtsteden. Binnen Holtburgh verzorgt Marlous de financiële en commerciële back office van het bedrijf.

Commercieel medewerk(st)er

Vacancy

Tamara Faasen, Secretarieel medewerkster

Tamara werkt vanaf februari 2016 voor Holtburgh op het kantoor in Dordrecht als secretaresse en commerciële ondersteuning. Tamara is geboren en getogen in Dordrecht. Op het plaatselijke Da Vinci college heeft zij haar secretaresse opleiding met succes doorlopen. Tamara verzorgt de front office van het bedrijf.